Posted on: April 17, 2022 Posted by: Tobias Swelheim Comments: 0

Mediums en paragnosten lijken heel erg op elkaar, maar er is 1 verschil wat ze van elkaar onderscheiden. Mediums communiceren met overleden dierbaren, waar paragnosten dit niet kunnen. Een medium kan contact leggen met overledenen om een boodschap over te brengen. Paragnosten kunnen dit niet.

Een overeenkomst tussen een medium en een paragnost is dat ze beiden voortdurend in contact staan met hun geestelijke gids. Deze gidsen kunnen hen helpen bij het doorgeven van informatie aan mensen die nog in leven zijn.

Als je een reading wilt, is het dus belangrijk om te bepalen of je met een medium of paragnost wilt praten. Als je contact wilt leggen met een overledene, moet je kiezen voor een medium. Als je algemene vragen hebt over je leven en toekomst, kan een paragnost je helpen.

Mediums en paragnosten kunnen ook dezelfde gaven bezitten. Sommige kunnen bijvoorbeeld praten met geesten en zien wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Vaak maken ze hier ook gebruik van tijdens het doen van een reading. Mediums en paragnosten kunnen helderziend, helderhorend, helderruikend, helderwetend en heldervoelend zijn. Aan de hand van de gaven kunnen ze helpen met het beantwoorden van levensvragen, kunnen ze helpen met relatieproblemen of kunnen ze in het verleden, heden of toekomst kijken.

Om te bepalen welk medium voor jou geschikt is kan je een aantal dingen doen. Zo kan je hun profiel en de omschrijving lezen. Op deze manier krijg je al een beetje informatie over het medium of paragnost. Ook kan je kijken naar reviews en beoordelingen van andere mensen die bij dit medium of deze paragnost een reading hebben gedaan.